Події

У Житомирської області від холоду загинули троє чоловіків, 12 госпіталізовані з відмороженнями

21 January 2016, 14:36

У Романівському районі Житомирської області від переохолодження загинули троє чоловіків.

Про це з посиланням на Романівське відділення поліції повідомляє інтернет-видання «Твій Романів».

«Третього січня у Старочуднівській Гуті загинув чоловік 1986 р. н., його знайшли біля сусідського будинку. 7 січня у Мирополі на порозі біля вхідних дверей до будинку знайшли мертвого чоловіка 1972 р. н., а 17 січня у Старочуднівській Гуті біля місцевої школи замерз чоловік 1981 року народження. Усі троє за життя зловживали спиртними напоями», - повідомляє сайт.

На сайті управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації є інформація про випадок переохолодження, на щастя, не смертельний. 17 січня до травматологічного відділення Лугинської центральної районної лікарні з діагнозом «відмороження тіла 2-3 ступеню» було госпіталізовано жінку 1938 року народження, мешканку смт Лугини. Даних від початку року на сайті управління немає.

На веб-порталі управління ДСНС у Житомирській області є дані про загиблих та постраждалих через переохолодження від початку січня: 12 травмованих (з відмороженнями) та двоє загиблих, інформація про яких надійшла 11 січня.  

Як повідомляв Житомир.info, до кінця січня в більшості регіонах України очікуються аномальні морози, в центральних областях передбачають до -30 градусів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі