Події

У Миколаєві знайшли житомирського військового, який замерз на вулиці

22 January 2016, 10:27

У Миколаєві знайшли тіло житомирського військовослужбовця  Олега Захарчука, який помер від переохолодження.

Про це Житомир.info повідомила волонтер Ірина Коцюба.

«Поки не відомі всі обставини. Олег Захарчук  1981 р.н. Він з військової частини 4465, тактична авіація. Сам він з Житомира, з Малікова, був мобілізований. В нього залишилася мати, ще є брат і сестра», – розповіла Ірина Коцюба.
 
У військовому комісаріаті Житомир.info повідомили, що поки оформлюють всі необхідні документи, щоб забрати тіло військового додому.
 
«Його поки в нас тут нема. Зараз чекаємо, поки оформлять всі документи і зможуть видати мені тіло. Вчора запропонували, щоб їхати, а тільки сьогодні у 08 ранку відкрили дорогу Київ-Миколаїв. Тому ми чекаємо, коли вони оформлять всі документи і вирішуємо питання, щоб мати туди не їхала, щоб без родичів забрати тіло, бо мати трохи в літньому віці, треба буде за тією машиною ще швидку допомогу з собою везти. Обставини поки не відомі», – повідомив Житомирський міський військовий комісар Андрій Матвієць.
 
На сторінці патрульної поліції Миколаєва в мережі Facebook повідомляють про знайденого військовослужбовця, який помер від переохолодження, але даних чоловіка не називають.
 
«В ніч з 20 на 21 січня, під час патрулювання Ленінського району Миколаєва, поліцейські побачили жінку, яка вибігла на дорогу і жестами попросила зупинитись. Як з’ясувалось, неподалік вона побачила чоловіка, що лежить на землі. Поверхневим оглядом явних ознак насильницької смерті патрульні не виявили і викликали на місце карету швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативну групу відділу поліції. Попереднім висновком лікарів, смерть настала через переохолодження, на що вказувала й кинута неподалік від тіла куртка (коли рівень замерзання стає критичним, внаслідок падіння температури тіла, людина знімає одяг). В подальшому в його одязі були виявлені документи військовослужбовця», – йдеться в повідомленні.
 
 

В НІЧ НА 21 СІЧНЯ ПАТРУЛЬНІ ВИЯВИЛИ ТІЛО ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯВ ніч з 20 на 21 січня, під час патрулювання Ленінського ра...

Опубліковано Патрульна поліція Миколаєва 21 січня 2016 р.
 
Як повідомляв Житомир.info, у Житомирської області від холоду загинули троє чоловіків, 12 госпіталізовані з відмороженнями.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі