Події

У Житомирській області затримали наркокур’єра з амфетаміном на 120 тис. грн та зброєю

22 January 2016, 18:07

На автошляху Київ-Житомир поблизу селища Кочерів затримали автомобіль наркокур’єра, в якому були наркотики та травматична зброя.

Про це Житомир.info повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області.

«Поблизу селища Кочерів на автошляху Київ-Житомир правоохоронці затримали наркокур’єра, у якого вилучили декілька готових доз із психотропом та травматичну зброю. Під час поглибленого огляду автомобіля наркоділка співробітники Управління СБ України в Житомирській області виявили ще майже 400 грамів наркотику. Вартість амфетамінів за цінами «чорного ринку» становить понад 120 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 (незаконне виготовлення, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії, встановлюються причетні до виготовлення і збуту психотропної речовини, а також місце її виготовлення. Зловмиснику оголошено про підозру та затримано.

Як повідомляв Житомир.info,  у Житомирі 30-річний чоловік виготовляв амфетамін і обмінював на телефони та електроінструменти.

Фото прес-група УСБ України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі