Події

Посадовці Коростенської колонії перерахували 211 тис. грн державних коштів за неотримане опалення

25 January 2016, 11:25

Посадові особи Коростенської виправної колонії Управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області (№ 71) сплатили 211 тис. грн за фактично неотримані послуги з постачання пари і гарячої води.

Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції в Житомирській області.

«Порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму 211 тис. грн виявили фахівці Держфінінспекції в Житомирській області під час ревізії Коростенської виправної колонії. Зокрема, посадові особи колонії сплатили 211 тис. грн за фактично неотримані послуги з постачання пари і гарячої води. За недотримання законодавства з фінансових питань до виправної колонії застосовані заходи впливу (попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства та зупинення операцій з бюджетними коштами)», - йдеться у повідомленні.

Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Житомирської області, - інформує прес-служба. Як відомо, під закупівлею пари і гарячої води мається на увазі надання послуг з централізованого опалення. 

Як повідомляв Житомир.info, посадовці Коростенської колонії організували системне вимагання грошей від родичів ув’язнених. 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі