Влада

АТОшники обурені роботою нового керівника житомирського управління Держгеокадастру і готові зірвати сесію

26 January 2016, 11:01

Близько десяти людей у військовій формі, які прийшли на сесію Житомирської облради 26 січня, заявляють, що можуть зірвати засідання, якщо влада їх не почує.

«Приїхав якийсь Віталік і роздає землю донецьким, луганським», - заявили АТОшники щодо роботи нового керівника обласного управління Держгеокадастру.

Губернатор Сергій Машковський запропонував обговорити всі претензії на особистій зустрічі і не зривати пленарне засідання.

«Не потрібно зараз шантажувати депутатів, що ви зірвете сесію. Якщо десь порушення відбулося – будь ласка, давайте факти, я не ховаюся, давайте підемо до мене в кабінет і поспілкуємося», - запропонував Машковський.

Голова облради Анжеліка Лабунська нагадала, що повідомлення про сесію облради було опубліковане за місяць і представникам АТО був час прийти на прийом і викласти свої проблеми.

«Чому ніхто не прийшов з письмовим зверненням, щоб включити до порядку денного ті питання, про які ви зараз говорите. Давайте на наступну сесію в лютому викличемо начальника управління внутрішніх справ і начальника управління земельного кадастру і підготуємо питання, на які хочемо отримати відповіді», - сказала Лабунська.

Губернатор Сергій Машковський запропонував обуреним АТОшникам зустрітися прямо сьогодні.

Як повідомляв Житомир.info, з 17 грудня 2015 року в Головному управлінні Держгеокадастру в Житомирській області зявився новий виконувач обов’язки начальника - Ясан Віталій Костянтинович.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі