Місто

Рано вранці у Житомирі на Щорса демонтували незаконно встановлений хлібний кіоск

8 February 2016, 11:52

Вранці, 8 лютого, у Житомирі на вулиці Щорса, 125 демонтували МАФ, в якому понад два роки незаконно продавали хліб.

Про це Житомир.info розповів директор КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвінський.
 
«Він знаходився за адресою Щорса,125, це на газоні навпроти магазину «Вопак». Його там взагалі не було підключено до електромережі. Вони поставили його не на тротуарній плитці, а на газоні. Вони не реагували ні на що, ні на приписи, ні на протоколи, вони, навіть, не зафіксовані були в податковій. Так працювали десь два чи три роки. Там продавали хліб різних фірм. Там на тому клаптику, якщо я не помиляюсь, 5 чи 6 ларків з хлібом стоїть. Не важливо, що вони продавали, вони мають бути законопослушними», – розповів Юрій Юзвінський.
 
МАФ опечатали і демонтували разом з хлібом, але за бажанням, власник кіоску може забрати продукцію.
 
«Він був демонтований разом з продукцією. Ми його опечатали, в нас був відповідний акт, загрузили на маніпулятор і завезли на «Зеленбуд». Якщо власник захоче забрати продукцію, то наш представник приїжджає, ми складаємо акт на відкриття цього МАФа, власник забирає продукцію і ми знову опечатуємо. Якщо вони захочуть, то приїдуть і заберуть всю продукцію, а сам кіоск буде стояти до тих пір, поки вони не сплатять всі затрати по демонтажу, бо на це пішли бюджетні кошти. Ми за два чи три роки не змогли на них скласти жодного протоколу, бо  ніхто не підписував, і ми, навіть, не знаємо хто власник», – зазначив директор КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвінський.
 
Незаконно встановлені на вулицях міста кіоски, планують демонтувати щотижня.
 
 «Ми будемо продовжувати роботи по демонтажу незаконних МАФів, плануємо щотижня демонтувати по кілька кіосків», – запевнив перший заступник мера Житомира Олексій Ясюнецький.
 
Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі «Інспекція з благоустрою» розпочала демонтаж скандального МАФу в центрі міста.
 
 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі