Місто

Вночі в Житомирі демонтували хлібний кіоск поблизу залізничного вокзалу

9 February 2016, 08:50

 8 лютого близько півночі на Привокзальному майдані працівники КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» демонтували ще один незаконно встановлений МАФ. За словами директора комунального підприємства, підприємці не мали дозволу на цілорічну торгівлю хлібом і не реагували на приписи.

«В 2013 році в травні місяці ТОВ «Бердичівський хлібозавод» взяли чотири дозволи на сезонну торгівлю. Отак вони встановили і працювали до цієї пори. Їм приходили приписи, складали ми протоколи, платили вони штрафи. На приписи, щоб демонтували вони самостійно, вони не реагували. Ми повідомляли їх регулярно, ніхто ніяк не реагував», - сказав директор інспекції з благоустрою Юрій Юзвінський.

Директор інспекції з благоустрою також розповів журналістам, що кілька днів тому підприємцям запропонували самостійно демонтувати МАФ.

«Останній раз ми повідомили їх чотири дні тому, вони ніяк не відреагували, і ми демонтували цю тимчасову споруду. Воно буде зберігатись на «Зеленбуді». Якщо людина прийде, захоче забрати свою продукцію – вона може прийти і забрати, ми опечатали. Якщо вона сплатить ті кошти, які були витрачені на демонтаж з міського бюджету, вона зможе забрати його. Як і всі ті, що ми вже демонтували», - сказав Юрій Юзвінський.

Нагадаємо, рано вранці 8 лютого у Житомирі на вулиці Щорса, 125 демонтували МАФ, в якому понад два роки незаконно продавали хліб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі