Суспільство

У Житомирській області дорожники почали ремонтувати 3 траси

9 February 2016, 11:00

Філії ДП «Житомирський облавтодор» приступили до виконання аварійного ямкового ремонту на автошляхах загального користування державного значення Житомирської області.

Про це повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Відносно суха погода та плюсова температура сприяли тому, що на замовлення Служби автомобільних доріг у Житомирській області філії ДП «Житомирський облавтодор» приступили до виконання аварійного ямкового ремонту на автошляхах загального користування державного значення», - інформує прес-служба. 

На даний час роботи проводяться на трасах М-06 Київ-Чоп, М-21 Житомир-Могилів-Подільський та Р-28 Виступовичі-Житомир. 

«Аварійний ямковий ремонт виконують, щоб забезпечити проїзд транспортних засобів, якщо є загроза для безпеки дорожнього руху. Для виконання специфічного ямкового ремонту використовують суміші, що дозволяють працювати в умовах понижених температур та підвищеної вологості. Із настанням сприятливих погодних умов працівники дорожньої галузі області приступлять до планових робіт із ліквідації ямковості», - повідомляє Служба автодоріг.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно Житомирський облавтодор виграв два тендери на більш як 150 млн грн з експлуатаційного утримання доріг державного та місцевого значення Житомирської області.  

Фото Служби автодоріг в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі