Події

У Житомирській області на трасі Київ-Ковель зіштовхнулись Audi та «Газель»: троє людей загинули

11 February 2016, 15:33

Вранці, 11 лютого, на трасі Київ-Ковель поблизу с. Літки Лугинського району Житомирської області зіштовхнулись Audi та «Газель», внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули троє людей, ще одна людина в лікарні.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

В ГУ Нацполіції в Житомирській області інформацію підтвердили.

«Близько 10 години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими на 167 км автодороги Київ – Ковель, поблизу с. Літки Лугинського району. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо з’ясовано, що водій автомобіля Audi, 49-річний житель Олевського району, рухаючись у напрямку м. Коростеня, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Газеллю» під керуванням 57-річного коростенця. Внаслідок ДТП загинули керманич Audi та його 20-річний син-пасажир, а також водій «Газелі». Ще один 19-річний пасажир «Газелі» з тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні», – повідомили в поліції.

Усі обставини встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження. Поліція звертається до водіїв із закликом зважати на дорожні умови й суворо дотримуватися заходів безпеки.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері, 27 січня, біля Житомира зіштовхнулись фура і Audi, одна людина загинула.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі