Влада

У Житомирській області створили робочу групу, щоб розробити концепцію розвитку системи профтехосвіти

12 February 2016, 11:48

У Житомирській області створили робочу групу з розробки концепції розвитку системи професійно-технічної освіти області.

Відповідне розпорядження 10 лютого підписали губернатор Сергій Машковський та голова облради Анжеліка Лабунська.

«Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації, «Про місцеве самоврядування в Україні», підпункту 5 пункту 6 розділу ІІ прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» від 24.12.2015 № 911-VIII та з метою забезпечення підготовки фахівців і робітничих кадрів відповідно до потреб регіону та ринку праці, використання потенціалу навчальних закладів утворити робочу групу з розробки концепції розвитку системи професійно-технічної освіти області та затвердити її склад згідно з додатком. Робочій групі протягом першого кварталу 2016 року розробити концепцію розвитку системи професійно-технічної освіти області та про результати роботи проінформувати обласну державну адміністрацію та обласну раду до 10 квітня 2016 року», - йдеться у документі, опублікованому на сайті облдержадміністрації.

Контролювати виконання розпорядження будуть заступник губернатора Ярослав Лагута та перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма, які очолюють робочу групу. У складі робочої групи – вісім депутатів обласної ради, заступники мерів Житомира, Коростеня та Малина, начальники фінуправлінь цих міських рад та два керівники ПТУ: директор Житомирського професійного ліцею легкої промисловості Олег Старинець і директор Житомирського професійного політехнічного ліцею, голова ради директорів професійно-технічних навчальних закладів області Олег Чиж.

Як повідомляв Житомир.info, 9 лютого працівники житомирських ПТУ пікетували міську раду, на сесії депутати проголосували за те, щоб включити 10 ПТУ до міської освітньої мережі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі