Події

У Житомирській області зіштовхнулись Volvo та УАЗ, один з водіїв помер в лікарні

15 February 2016, 12:55

На 110 км автошляху Київ-Ковель в Малинському районі Житомирської області 14 лютого автомобіль Volvo виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся з автомобілем УАЗ. Водій Volvo від отриманих травм помер в лікарні.

Про це повідомляють на сайті управління ДСНС України в  Житомирській області.

«Водій легкового автомобіля Volvo, чоловік 1958 р.н., не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «УАЗ». Внаслідок ДТП обидва транспортні засоби відкинуло у різні боки, проте вони залишилися на проїжджій частині дороги. Рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Малин за допомогою спецобладнання вибили лобове скло у легковика Volvo, ослабили сидіння водія, зняли двері і лише тоді деблокували травмованого водія, передавши його до рук прибулих за викликом медиків. Чоловіка було терміново госпіталізованого до реанімаційного відділення Малинської центральної районної лікарні з сильним забоєм голови та численними травмами і переломами. 15 лютого о 04:00 від отриманих травм він помер», – йдеться в повідомленні.

Також бійці ДСНС за допомогою пожежного автомобіля витягнули на дорогу автівку Ford, яка їхала за Volvo і потрапила у кювет. Водії транспортних засобів УАЗ та Ford залишилися неушкодженими та від госпіталізації відмовилися.

Як повідомляв Житомир.info,  вранці, 11 лютого, у Житомирській області на трасі Київ-Ковель зіштовхнулись Audi та «Газель»: троє людей загинули.

Фото з сайт управління ДСНС України в  Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі