Місто

У Житомирі на перше засідання збереться робоча група, яка контролюватиме продаж алкоголю в нічний час

15 February 2016, 16:00

Розпорядженням міського голови від 26 січня 2016 року у Житомирі створено робочу групу для забезпечення громадського правопорядку та контролю за роботою закладів торгівлі в нічний час.  18 лютого, робоча група збереться на перше засідання.

Відповідне розпорядження міського голови №39 опубліковане на сайті Житомирської мерії.

«З метою забезпечення громадського правопорядку, недопущення порушення звукового режиму, встановлених режимів роботи закладами торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, дотримання суб’єктами господарювання вимог рішення Житомирської міської ради від 07.10.11 № 198 «Про деякі питання обмеження реалізації алкогольних напоїв на території міста Житомира», відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні: утворити робочу групу», –йдеться в розпорядженні.

На першому закритому засіданні члени робочої групи обговорюватимуть схему рейдів.

«Зараз ми опрацьовуємо документи та пропозиції, в четвер буде перше організаційне засідання, воно буде закрите тому що, якщо ми про рейди всім розкажемо, то які ж це рейди. Зараз ми напрацьовуємо схему для того, щоб це не було публічно і люди по передчасно не знали, як вона буде працювати і яка система. Тому що, якщо всі знають як вона працює, то як з цим боротися? В четвер в нас буде перше засідання, де будуть обговорюватись методи контролю, щоб це не було так, що люди знають завчасно, коли до них приходять, і як здійснюється контроль», – розповів голова робочої групи, член виконкому Руслан Годований.

Як повідомляв Житомир.info,у Житомирі за торгівлю у недозволених місцях обіцяють штрафувати і вилучати майно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі