Місто

У Житомирі підприємець вдруге незаконно встановив МАФ, який добровільно демонтував

15 February 2016, 16:23

Представники КП «Інспекція з благоустрою» зафіксували повторне встановлення МАФу, який підлягає демонтажу.

Незаконно встановлений причіп на Старому бульварі, з якого продавали каву, солодощі та хот-доги, працівники КП «Інспекція з благоустрою» мали демонтувати у п’ятницю, 12 лютого, але до них звернувся власник МАФу і пообіцяв, що прибере його самотужки, – розповів керівник комунального підприємства Юрій Юзвінський.

Повернувшись на Старий бульвар у понеділок, працівники інспекції виявили той же причіп, вже не на центральній алеї, а на проїжджій частині.

Директор КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвінський та секретар житомирської міськради Наталія Чиж попередили продавця, що цього разу МАФ буде демонтований. За лічені хвилини на місце прибув підприємець. Він пообіцяв прибрати причіп але поскаржився, що влада проводить вибірковий демонтаж МАФів, і таким чином позбавляє його засобів існування, адже отримати дозвіл на торгівлю практично неможливо.

«Не буду я здійснювати торгівлю, але я ставлю акцент на те, що наша влада не дає взагалі ніякої альтернативи, ніякого місця. Є купа заборон, але нема місць, де можна здійснювати торгівлю», – сказав приватний підприємець Олексій Петровський.

Секретар міськради Наталія Чиж запевнила його, що ніякої вибірковості у діях «Інспекція з благоустрою» нема і через деякий час абсолютно всі споруди, які встановлені незаконно, зникнуть з вулиць міста.

За 20 хвилин підприємець самотужки вивіз свій причіп зі Старого бульвару.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 12 лютого з алеї на Старому бульварі власники прибрали незаконно встановлений МАФ, директору КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрію Юзвінському почали погрожувати.

Цей кіоск стояв на Старому бульварі і його прибрали вранці 12 лютого

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі