Місто

Інспекція з благоустрою продовжує демонтаж незаконних кіосків у Житомирі, директору почали погрожувати

12 February 2016, 10:15

12 лютого у Житомирі демонтували два незаконно встановлені МАФи – на Старому бульварі та на вул.Щорса.

Про це журналісту Житомир.info розповів директор КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Юрій Юзвінський під час демонтажу кіоску за адресою вул.Щорса, 205.

«Тут відбувається демонтаж по рішенню виконкому. Це вже сьомий ларьок за цей тиждень демонтували, сьогодні це вже другий, першим демонтували на Старому бульварі, автотрейлер. У цьому ларьку продавали пиво, горішки, продтовари. Їм було попередження, роздані приписи, неоднократно складені протоколи», - сказав Юрій Юзвинський.

Директор комунального підприємства нагадав, що підприємець може забрати своє майно, оплативши витрати на демонтаж та заплативши за зберігання.

Юрій Юзвінський також повідомив, що почав отримувати погрози.

«Були погрози, дзвонили анонімно і деякі приходили. І погрожують, і просять не демонтувати. Ми нікого і нічого не боїмося і будемо продовжувати в тому ж темпі», - підкреслив директор інспекції з благоустрою.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 8 лютого у Житомирі демонтували хлібний кіоск на вул.Щорса, 125, в ніч з 8 на 9 лютого – хлібний кіоск біля залізничного вокзалу. 10 лютого  на проспекті Миру,11 власник сам демонтував незаконно встановлений МАФ.

Цей кіоск демонтували вранці 12 лютого

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі