Політика

Вночі у Бердичеві хотіли спалити приватну автостанцію, нардеп Ревега пов’язує це зі своєю діяльністю в Раді

15 February 2016, 16:40

У ніч на 14 лютого в Бердичеві невідомі кинули в приміщення приватної автостанції дві пляшки із займистою речовиною. Бердичівські видання повідомляють, що власником автостанції є син народного депутата Олександра Ревеги.  Нардеп пов’язує цей випадок зі своєю депутатською діяльністю.

Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Нині в країні непроста ситуація, як політична, так і суспільна. Попри те, що йде війна, реформи проводяться, парламент приймає важливі, у тому числі — не надто популярні рішення. Я займаю чітку позицію і, очевидно, ці події — спроба тиснути на мене у прийнятті тих чи інших рішень, а також намагання змусити мене відмовитися від участі у наступних парламентських виборах, які, за прогнозами, можуть відбутися вже цього року», – написав Олександр Ревега.

 

Нині в країні непроста ситуація, як політична, так і суспільна. Попри те, що йде війна, реформи проводяться, парламент п...

Опубліковано Александром Ревегою 14 лютого 2016 р.

В ГУ Нацполіції в Житомирській області інформацію про спробу підпалу перевіряють.

«Уранці 14 лютого до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про спробу підпалу місцевої приватної автостанції. На місці події поліцейські з’ясували, що невідомі уночі кинули у приміщення 2 пляшки з рідиною, розбивши таким чином скло у вхідних дверях. Загоряння при цьому не сталося. Близько 5 години працівники підприємства, прийшовши на роботу, виявили пошкодження одного скла у подвійному склопакеті вхідних дверей до автостанції. Під час огляду місця події прибулі поліцейські вилучили дві пляшки з рідиною, яку нині досліджують експерти. Також зафіксовано сліди загоряння поблизу приміщення», – повідомили в поліції.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15(Замах на злочин) та ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. За такі дії визначено покарання від штрафу до обмеження волі до 3 років.

Нагадаємо, у 2014 році після перерахунку голосів у Бердичівському окрузі №63 самовисуванець Олександр Ревега 16 грудня був зареєстрований народним депутатом України.

Як повідомляв Житомир.info,  бердичівський нардеп Олександр Ревега - мільйонер, земельний магнат і власник автопарку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі