Влада

Губернатор дозволив церкві розмістити дві рекламні конструкції на трасі біля Житомира

18 February 2016, 09:53

Свято-Успенська Українська Православна Церква отримала дозвіл три роки розміщувати дві рекламні конструкції під Житомиром, на трасі Київ-Чоп.

Відповідне розпорядження 16 лютого підписав губернатор Сергій Машковський.

«Видати дозволи на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Житомирської області розповсюджувачам зовнішньої реклами за переліком згідно з додатком. Управлінню промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації у встановленому порядку оформити та видати дозволи на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів. Відповідальність за розміщення та експлуатацію рекламних засобів з дотриманням норм техніки безпеки, пожежної безпеки і санітарних норм покласти на розповсюджувачів зовнішньої реклами», - йдеться у документі, опублікованому на сайті облдержадміністрації.

У додатку вказані чотири місця для розміщення рекламних конструкцій на трасі Київ-Чоп у Житомирській області.

Нагадаємо, Порядок надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Житомирської області був затверджений розпорядженням губернатора від 22.09.2015 р.

Як повідомляв Житомир.info, цього року на Водохреща Сергій Машковський пірнав в ополонку разом з архієпископ Житомирським і Новоград-Волинським Никодимом (УПЦ МП).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі