Суспільство

Два дитячих оздоровчих табори у Житомирській області вибороли нагороди на всеукраїнському конкурсі

18 February 2016, 13:27

17 лютого в Міністерстві соціальної політики України відбулося нагородження переможців та учасників огляду-конкурсу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за підсумками оздоровчого сезону 2015 року. Житомирська область також отримала перемогу у двох номінаціях.

Про це Житомир.info розповів заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Олександр Антонюк.

«Міністерством соцполітики проводився огляд-конкурс дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за підсумками 2015 року. З Житомирської області було подано 2 пропозиції, два оздоровчих заклади. Перший – це сезонний дитячий оздоровчий заклад «Лісовий берег», обласного медичного центру вертобрології та реабілітації Житомирської обласної ради, директор – Наталія Філінська. Це – в номінації позаміський заклад відпочинку й оздоровлення. Він зайняв 2 місце в номінації. Також ми подавали на участь в огляді-конкурсі пришкільний табір з денним перебуванням «Полісяночка» – це при загальноосвітній школі с. Більківці, Коростишівського району, директор ЗОШ Сергій Вдовенко, директор табору – Наталія Нідзолік. Це табір, з денним перебуванням, зайняв 3 місце. Вручення проводив заступник міністра соцполітики Валерій Ярошенко. Критерії визначення переможців були передбачені наказом Міністерства. Тобто там зверталася увага на матеріально-технічну базу, виховну роботу, відгуки про заклад, і подавалися відповідні матеріали. Вони подавалися в електронному варіанті, і показували роботу табору, а також подавалися власні методичні розробки», – розповів Олександр Антонюк.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2015 року на майдані Корольова кілька десятків житомирян влаштували акцію на підтримку дитячого табору «Лісовий берег». Учасників акції турбувало питання – чи дійсно табір «Лісовий берег» збираються закрити, адже інтернетом ширяться чутки про те, що його ніби то планують ліквідувати, а землю віддати під будівництво котеджного містечка.

Фото управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі