Місто

У Житомирі вуличні камери спостереження вже допомогли розкрити 2 вбивства, 14 грабежів та 26 ДТП

18 February 2016, 16:02

Зображення з вуличних камер відео нагляду, які встановлені на в’їздах до Житомира та у найбільш людних місцях, виведені до чергової частини відділу поліції і допомагають розкривати злочини, скоєні на вулицях міста.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Упродовж минулого року завдяки налагодженій системі роботи було розкрито понад 70 кримінальних правопорушень, серед яких 2 вбивства, 14 грабежів, 12 крадіжок, 26 дорожньо-транспортних пригод, 7 незаконних заволодінь транспортними засобами та інші. Уже цього року заплановано встановити на вулицях обласного центру 30 засобів відеоспостереження. Водночас очікується розміщення ще 90 засобів візуального контролю у навчальних закладах для убезпечення дітей від виникнення небезпечних ситуацій або зовнішніх загроз», - повідомляє поліція.

У прес-службі не змогли уточнити, в яких саме навчальних закладах Житомира будуть встановлені відеокамери.

Нагадаємо, що з 2015 року у рамках проекту «Безпечне місто» на базі «Міського інформаційного центру» в Житомирі працює 40 камер відеоспостереження.

Як повідомляв Житомир.info, на початку 2016 року за допомогою запису з камери спостереження інспектори поліції з’ясували, хто здійснив крадіжку двох моніторів з офісу у Житомирі.

Фото ГУ Нацполіції в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі