Події

У Житомирській області хлопці заради півтори тисячі гривень побили 79-річну бабусю

23 February 2016, 09:59

21 лютого у с. Латашів Народицького району Житомирської області двоє невідомих посеред ночі вдерлися у будинок 79-річної бабусі і, вимагаючи гроші, побили господарку. Розбійників, які виявилися односельцями потерпілої, поліція затримала в сусідньому районі.

Про це повідомляють на сайті ГУ Національної поліції у Житомирській області.

«79-річна потерпіла розповіла поліцейським про те, що після півночі почула шум розбитого скла у своїй оселі і якісь незрозумілий шерхіт. Бабуся вийшла подивитися, у чому справа, і наштовхнулася на двох чоловіків у передпокої. Незнайомці, спочатку погрожуючи господині фізичною силою, а потім і застосувавши її, вимагали 1, 5 тисячі гривень. Втім грошей у будинку зловмисники не знайшли, тому кинули свою жертву і поспішили зникнути з її будинку. Про подію нещасна змогла розповісти лише уранці сусідові. Поліцейські опитали місцевих жителів і зібрали достатньо відомостей для обґрунтованої підозри у причетності до розбійного нападу односельців потерпілої.

Двох непрацюючих жителів с. Латашів, віком 28-ми та 26-ти років, правоохоронці розшукали і затримали у Коростенському районі, куди ті подалися для подальших розваг. У вчиненому злочині обидва зізналися, пославшись на гостру потребу грошей», – йдеться в повідомленні.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.187 (Розбій, поєднаний з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством розбійникам може загрожувати від 7 до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Як повідомляв  Житомир.info, у Житомирі 20-річний онук вбив бабусю, яка відмовилась дати йому гроші на розваги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі