Місто

У Житомирі на Великій Бердичівській на місці клумби встановлять європейську зупинку

23 February 2016, 15:39

 У Житомирі 23 лютого працівники трамвайно-тролейбусного управління долучилися до встановлення місць для 7 європейських зупинок.

Вони будуть розміщені за адресами: Київська 82; Велика Бердичівська 9, 40, 67; Театральна 7; Перемоги 55; Щорса 16.

По вулиці Великій Бердичівській, 9 комунальники почали розчищати територію для встановлення зупинки зменшивши розміри клумби, яка там знаходилася не один десяток років.

Заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук розповів про те, що вільного місця для зупинки було не багато.

«На даному місці павільйон зупинки є дійсно необхідним, але вільного місця, дійсно, було не багато. Комунальники акуратно викопали кущі троянд, відібрали родючий грунт і після будівельних робіт відновлять частину пошкодженої клумби», – сказав Дмитро Ткачук.

Керівник Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Олег Таможській наголосив на тому, що всю документацію готували в управлінні архітектури.

«Це не ми вирішували, де встановлювати зупинку. Нам підготувала документи архітектура. На нижній шар ми будемо класти щебінь, буде асфальтуватися, плита кластися і будемо ставити саму зупинку», – розповів Олег Таможський.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2015 року ЖТТУ провело тендер на придбання семи зупинок-павільйонів для громадського транспорту, який виграло ПП «Автоимидж». За сім павільйонів заплатять 476 тис. грн (з ПДВ). ТТУ також визначилося з місцями встановлення нових зупинок у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі