Влада

Влада Житомирської області бачить ключовою задачею переведення стосунків з бізнесом у взаємовигідне партнерство, – Машковський

23 February 2016, 15:56

23 лютого голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів зустріч із власниками та керівниками 20 найбільших підприємств Житомирщини, у тому числі підприємств із іноземним капіталом.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба  Житомирської облдержадміністрації.

«На зустрічі були присутні: Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, керівники обласних установ та організацій. У рамках зустрічі представники влади та бізнесу обговорили формат взаємовигідного партнерства, створення комфортних умов та спрощення адміністративних бар’єрів для роботи інвесторів», – йдеться в повідомленні.

Влада Житомирської області бачить своєю ключовою задачею переведення стосунків влади з бізнесом у формат взаємовигідного партнерства.

«Влада є партнером бізнесу. На сьогодні наше завдання – створення максимально комортних умов для ведення роботи існуючих підприємств та підтримка у відкритті нових. Адже нові інвестпроекти – це нові робочі місця, надходження до місцевих бюджетів, а це і є умовою економічного розвитку регіону», - зазначив Сергій Машковський.

Керівник області наголосив, що, в свою чергу, бізнес має бути соціально відповідальним: сплачувати вчасно податки та заробітну плату. Також увагу підприємців було акцентовано на піднятті рівня зарплатні працівникам.

Представники компаній змогли напряму озвучити проблемні питання, які заважають подальшому розвитку підприємств, та обговорили шляхи їх вирішення.

Фото прес-служби Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі