Події

У Житомирській області розбійник сховався під ліжко в будинку 74-річного дідуся, а вночі напав на пенсіонера

24 February 2016, 10:15

На 74-річного жителя с. Яроповичів Андрушівського району Житомирської області вночі напав односельчанин, погрожуючи ножем та застосовуючи фізичну силу, відібрав 400 гривень.

Про це повідомляють на сайті ГУ Національної поліції в Житомирській області.

«За словами потерпілого,  увечері, близько 22.00, він уже відпочивав, коли з-під його ліжка вискочив незваний і явно нетверезий «гість». Чоловік накинувся на господаря з кулаками та почав погрожувати ще й ножем, якого тримав у руках, вимагаючи грошей. Пенсіонер віддав нападникові 400 гривень, що мав, з чим той і пішов геть. Втім далеко відійти йому не вдалося. Потерпілий кинувся за допомогою до сусідів, яким розповів останні перипетії. Небайдужі односельці наздогнали нападника, який виявився місцевим жителем та змусили повернути чужі кошти. Після приїзду слідчо-оперативної групи поліції з’ясувалось, що чоловік зайшов до оселі дідуся через незачинені двері годиною раніше, скориставшись його тимчасовою відсутністю, та сховався в одній з кімнат під ліжком. Вичекавши певний час, допоки господар повернеться та ляже відпочивати, нападник і вчинив розбій», – йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що підозрюваний, 27-річний житель цього ж села,  раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. 22 лютого відносно нього обрано міру запобіжного заходу – взяття під варту.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області хлопці заради півтори тисячі гривень побили 79-річну бабусю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі