Події

У Житомирській області поліція розслідує 2 ДТП, у яких загинули пішохід та велосипедист

25 February 2016, 11:40

У Лугинському районі під колесами вантажівки загинув 63-річний пішохід, а у Новоград-Волинському районі – 55-річний велосипедист.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Трагедія сталася 24 лютого 9.50 в с. Повч Лугинського району. За попередніми даними, водій автомобіля ГАЗ-53, 50-річний житель Коростеня, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на 63-річного місцевого жителя. Унаслідок ДТП чоловік від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди», – йдеться у повідомленні.

Цього ж дня близько 19.50 на 252 км автодороги Київ-Чоп, в с. Пищеві Новоград-Волинського району, водій автомобіля Lexus RX 350, 34-річний житель Рівненської області, скоїв наїзд на 63-річного велосипедиста, місцевого жителя, який перетинав проїзну частину по пішохідному переходу. Унаслідок ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Нині у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин подій.

Як повідомляв Житомир.info, у місті Коростень Житомирської області 23 лютого ВАЗ насмерть збив пішохода, водій з місця ДТП втік. За допомогою свідків і громади поліцейські оперативно розшукали утікача.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі