Влада

Житомирська облрада хоче звільнити головного лікаря санаторію «Дениші»

25 February 2016, 15:32

Головного лікаря обласного лікувально-санаторного центру «Дениші» Павла Волошина хочуть звільнити, бо закінчився контракт.

Проект рішення сесії про звільнення Волошина П.І. опублікований на сайті обласної ради.

«Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 19.03.15 № 1434 «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у новій редакції», зі змінами, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від                        , обласна рада вирішила звільнити Волошина Павла Івановича з посади головного лікаря комунального підприємства «Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші» Житомирської обласної ради 26 травня 2016 року у зв’язку із закінченням строку трудового договору, згідно з пунктом 2 статті 36 Кодексу законів про працю України. Підстава: контракт від 17.03.11», - йдеться у проекті рішення.

Як повідомляв Житомир.info, у рамках розробленої на Житомирщині програми реабілітації військовослужбовців, які брали участь в АТО, в обласному лікувально-санаторному центрі «Дениші» бійці проходили курс лікування за бюджетні кошти.

 

Фото з сайту обласної асоціації хірургів Житомирщини: Павло Волошин свого часу завідував хірургічним відділенням дитячої обласної лікарні

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі