Місто

Житомирян запрошують на форум, де представлять концепцію розвитку транспорту

26 February 2016, 14:16

Перший транспортний форум відбудеться 1 березня у Житомирській міській раді. На заході обговорять проблеми транспортної системи у місті та представлять концепцію її розвитку.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Захід складатиметься з двох блоків: презентація, планів і напрацювань, та роботи в групах по різних тематиках.  Представники громадськості, підприємці та мешканці міста зможуть долучитися до процесу написання комплексної галузевої програми та розробити окремі проекти для реалізації громадськістю міста спільно з органами місцевого самоврядування. На форум запрошені експерти-транспортники, урбаністи, компанії, які реалізують різноманітні сервіси у галузі пасажирського транспорту та публічного середовища», – йдеться в повідомленні.

«Ми готові представити своє бачення вирішення транспортних проблем міста та шляхів розвитку галузі. Мета форуму - отримати зворотній зв’язок, оцінку від громади та експертів, а також залучити найбільш активних житомирян до подальшої співпраці», – розповідає заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

Подія відкрита після заповнення форми для реєстрації. Запрошуються всі зацікавлені житомиряни.

Початок: 10:00, місце проведення: сесійна зала Житомирської міської ради.

Контактна особа: Єрмаков Микола Миколайович т. 097-12-75-699

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській міськраді показали, як працюватиме «електронний квиток» у громадському транспорті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі