Місто

На будівлі універмагу в центрі Житомира без дозволу повісили ще один величезний банер

29 February 2016, 11:15

У Житомирі на будівлі універмагу з’явилась нова велика рекламна конструкція. Дозвіл на розміщення виконавчий комітет не погодив і справа ще розглядається в суді.

Про це Житомир.info розповіла начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради Євгенія Черкасова.

«У нас судова тяганина з цією фірмою, ми їм дозвіл не продовжили. У них там на півроку чи на рік був дозвіл, вони звернулись до нас, щоб ми їм продовжили дозвіл, виконавчий комітет їм не продовжив, вони подали в суд, виграли в суді першої інстанції, ми подали на апеляцію, ми поки в суді з цим питанням», – зазначила Євгенія Черкасова.

Не продовжили дозвіл на розміщення великого банера і компанії Comfу. Демонтувати конструкцію не можуть, оскільки приміщення універмагу є приватною власністю.

 «Ми не продовжували їм дозвіл, але вони, не дивлячись ні на що його повісили. Але там ускладняється все тим, що саме приміщення універмагу знаходиться в приватній власності. Якби це була комунальна власність приміщення, то ми би винесли рішення про демонтаж і КП «Реклама» б демонтувала, але КП «Реклама» сама не може демонтувати ті конструкції, які знаходяться в приватній власності, тільки через суд, через службу по захисту прав споживачів », – розповіла  Євгенія Черкасова.

Як  повідомляв Житомир.info, у Житомирі демонтують рекламні конструкції на вулицях Небесної Сотні та Перемоги.

Так виглядав універмаг  27 квітня 2015 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі