Місто

Черговий «антирейтинг» житомирських маршруток від заступника мера Дмитра Ткачука

10 March 2016, 12:45

За місяць до міської ради надійшло 76 скарг на роботу житомирських маршруток, найбільше скаржаться на маршрути №27, №40 та №58.

Про це 10 березня на своїй сторінці у фейсбук написав заступник мера Житомира Дмитро Ткачук.

«Вже два місяці систематизуємо скарги, що надходять від громадян: на особистих прийомах, у зверненнях чи через онлайн форму на сайті. Посилання на форму: http://zt-rada.gov.ua/pages/p8442 Публікую загальну статистику, щоб всі бачили повну картину. За місяць надійшло 76 скарг. Третина (25) з них на порушення прав пільговиків. 14 на недотримання маршрутками графіків руху та 12 на неналежну (хамську) поведінку водіїв. Лідером антирейтингу став маршрут 27, в першу чергу через велику кількість скарг на порушення графіків руху. Друге місце за сукупністю скарг у маршруту № 40. Третє місце ділять одразу три маршрути №: 14,19, та 58. Найбільше нарікань на порушення прав пільговиків саме на маршруті № 14. Була і одна похвала на маршрут 58», - пише заступник мера.

Він пояснює, що кожен перевізник отримує таблицю з інформацією про авто, час, зміст та дату порушення, яке відбулося у нього на маршруті, з проханням провести роботу по усуненню недоліків та надати письмові пояснення. Крім того, працівники управління транспорту керуються цим «антирейтингом» для визначення пріоритетності перевірок – перевіряють, в першу чергу тих на кого найбільше скарг.

Як повідомляв Житомир.info, 10 лютого Дмитро Ткачук оприлюднив перший «антирейтинг» маршруток.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі