Влада

Щедрість Житомирської ОДА: підприємцю дали в користування на 49 років 6,6 га лісу біля траси Київ-Чоп

11 March 2016, 15:08

Підприємець Валерій Варивода отримав у довгострокове тимчасове користування терміном на 49 років лісову ділянку, розташованої на території Квітневої сільської ради Коростишівського району площею 6,6 га «для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних, туристичних і освітньо-виховних цілей».

Розпорядження про погодження виділення в довгострокове користування лісів без вилучення земельних ділянок у постійних користувачів лісами 29 лютого підписав губернатор Сергій Машковський.

«Розглянувши матеріали про погодження виділення в довгострокове тимчасове користування лісової ділянки без вилучення її у постійного користувача, відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», керуючись статтями 18, 31, 67, 74 Лісового кодексу України, враховуючи погодження Державного агентства лісових ресурсів України від 18.12.2015 №02-19/8692-15, постійного лісокористувача ДП «Коростишівський лісгосп АПК» від 21.09.2015 №400, протоколу комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів від 29.10.2015 №8: Погодити виділення фізичній особі-підприємцю Вариводі Валерію Яковичу у довгострокове тимчасове користування терміном на 49 років лісові ділянки, без вилучення їх у постійного лісокористувача, розташованої на території Квітневої сільської ради Коростишівського району Старосілецького лісництва ДП «Коростишівський лісгосп АПК» (квартал 29, виділ 5,9,9 (1)) площею 6,6 га для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних, туристичних і освітньо-виховних цілей», - йдеться у документі, опублікованому на сайті облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році мешканець Коростишева Валерій Якович Варивода балотувався в народні депутати по округу №66 (Малин) як самовисуванець. Пізніше його підтримало «Об’єднання «Самопоміч». Політолог Вадим Карасьов пророкував перемогу Вариводи, але за результатами виборів він посів на окрузі №66 четверте місце, а переміг Павло Дзюблик («Народний фронт»). На місцевих виборах минулого року Валерій Варивода балотувався як самовисуванець в мери Коростишева, посів третє місце. Зараз Варивода є помічником нардепа Дзюблика на громадських засадах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі