Події

У Житомирській області розшукали вбивць 39-річного чоловіка, тіло якого знайшли в лісопосадці

12 March 2016, 12:34

10 березня до відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення трупа невідомого чоловіка на околиці містечка Корнин Попільнянського району Житомирської області.

Упродовж дня поліцейські встановили і особу загиблого, і причетних до його вбивства, - повідомила Житомир.info прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Під час першочергового огляду тіла чоловіка видимих слідів насильницької смерті виявлено не було, але сумнівів щодо наявності кримінальних обставин його гибелі у поліцейських майже не було. Як з’ясувалось, загиблий – непрацюючий раніше судимий місцевий житель, 1977 року народження. За висновком проведеної судово-медичної експертизи, причиною його смерті стала механічна асфіксія внаслідок здавлення шиї», - інформує поліція.

Встановивши особу чоловіка, розшуківці взялися відновлювати останні події його життя.

З’ясувалось, що напередодні увечері чоловіка бачили на подвір’ї 22-річного раніше судимого місцевого жителя. Між ними точилась голосна суперечка, спровокована давніми особистими неприязними стосунками, що продовжилась бійкою.

"Як розповів начальник Попільнянського відділення поліції Сергій Рябушенко, після низки спеціальних заходів поліцейські встановили, що на подвір’ї, окрім названих осіб, знаходились й інші учасники події – ще два односельці, знайомі власника домогосподарства. Утрьох вони заштовхали недруга у багажник автомобіля, який належить одному з них, та повезли на околицю селища. Там, у лісовому масиві, продовжилось з’ясування стосунків за допомогою сили. Урешті трійця залишили чоловіка непритомним на місці події та поїхали геть", - повідомляє прес-служба.

10 березня чоловіків було затримано та доставлено до Попільнянського відділення поліції для проведення необхідних слідчих дій та встановлення участі кожного з них у кримінальному діянні.

11 березня 22-річному парубку оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Він затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває з’ясування усіх обставин, у тому числі ролі двох інших учасників події.

За умисне позбавлення людини життя визначено покарання у вигляді  позбавлення волі від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 23 лютого цього року в Житомирському районі двоє чоловіків вбили односельця, а тіло закопали на присадибній ділянці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі