Влада

У голови Житомирської облради Лабунської є два радника на зарплаті і двоє – на громадських засадах

14 March 2016, 13:10

У голови Житомирської обласної ради Анжеліки Лабунської є два радника, які отримують зарплату, і двоє помічників-консультантів на громадських засадах.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит Житомир.info.

«Радником голови обласної ради з питань економіки, бюджету і власності з 18 січня 2016 року призначено Мельника В.І.; радником голови обласної ради з питань зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації з 4 лютого 2016 року призначено Карпову І.А. Разом з тим, помічниками-консультантами голови обласної ради на громадських засадах з 22.01.16 зараховано Савченка В.Й. та з 11.02.16 – Кухарчука І.М.», - повідомляє перший заступник голови облради Володимир Ширма.

Склад патронатної служби на сайті облради станом на 14 березня

На громадських засадах допомагає голові облради Володимир Савченко, який свого часу був керівником Житомирської обласної організації партії «Реформи і порядок», а його дружина – депутатом Житомирської міської ради минулого скликання від ВО «Батьківщина». У 2012 році Савченко був директором КП «Житомирбудзамовник» і займався ліквідацією підприємства, зараз він заступник директора КП «Зеленбуд». Минулого року перед виборами Володимир Савченко представлявся журналістам заступником голови благодійного фонду «Сила нації», який очолювала Любов Цимбалюк. Крім Савченко та Цимблаюк засновниками благодійного фонду також були: Олег Горай, Валентина Марчук, Лідія Мислінська та Віктор Шуляр.

Інший громадський помічник Ажеліки Лабунської – Іван Кухарчук, який ще минулого року був постійним ведучим вечірок у нічному клубі INDIGO.

Як повідомляв Житомир.info, 26 лютого на сайті Житомирської обласної ради з’явилося офіційне кадрове повідомлення про те, що Шуляр Віктор Вікторович офіційно припинив свої повноваження помічника-консультанта на громадських засадах голови обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі