Економіка

У Житомирській області за 84 млн хочуть відремонтувати дорогу державного значення та мости

15 March 2016, 09:23

У цьому році на фінансування робіт з відновлення та ремонту автошляхів з державного бюджету спрямовується 6,5 млрд. грн, Житомирська область має отримати 84 мільйони.

Про це пише сайт Житомирської ОДА.

«На численні звернення голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Машковського до Кабінету Міністрів, за сприяння Мінрегіонбуду та Мінінфраструктури нашій області на ремонт доріг було виділено кошти у сумі 84 027,107 млн. грн. Розпорядження про розподіл видатків державного бюджету ухвалено на позачерговому засіданні Уряду України сьогодні, 14 березня. За ці кошти буде проведено ремонт траси державного значення М-21 Житомир-Могилів-Подільський. На даному шляхопроводі передбачено облаштування зовнішнього освітлення. Також буде відремонтовано мости через р. Тетерів біля с. Карвинівка та с. Висока Піч на автодорозі державного значення Н-03 Житомир-Чернівці. Буде проведено ремонт мосту через р. Тетерів в м. Радомишль автодороги Т-06-08 Малин-Кочерів», – йдеться у повідомленні.

Біля с. Старики Коростенського району буде побудовано шляхопровід через залізницю (на км 2+482) дороги С 060824.

Міністерство інфраструктури зараз працює над формуванням акта, який передбачатиме незалежний контроль якості ремонту автошляхів. Компанії, які проводитимуть ремонтні роботи, будуть зобов’язані надавати десятилітню гарантію.

Як повідомляв Житомир.info, на початку лютого філії ДП «Житомирський облавтодор» приступили до виконання аварійного ямкового ремонту на автошляхах загального користування державного значення Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі