Місто

Питання встановлення у Житомирі пам'ятника, присвяченого геноциду вірмен, заполітизували, – Ясюнецький

15 March 2016, 13:54

Виконавчий комітет Житомирської міської ради поки не буде розглядати питання про надання згоди на встановлення пам'ятника, присвяченого 100-й річниці геноциду вірмен за адресою: площа Польова, 8.

Про це після засідання міськвиконкому 15 березня Житомир.info повідомив перший заступник мера Житомира Олексій Ясюнецький.

«Наскільки мені відомо, вірменська спільнота проводить громадські слухання, але до нас надійшло їх звернення про те, щоб ми зняли це питання з розгляду виконавчого комітету і ми зняли, оскільки питання дуже заполітизувалося незрозуміло з яких причин», - пояснив Ясюнецький.

Як повідомляв Житомир.info, питання «Про надання згоди релігійній організації «Релігійна громада Вірменська Апостольська Церква у м. Житомирі» на встановлення пам'ятника, присвяченого 100-й річниці геноциду вірмен на площі Польовій, 8 у м. Житомирі» було у порядку денному засідання міськвиконкому 1 березня. Втім, під час засідання члени виконкому вирішили, що перед прийняттям рішення необхідно провести громадські обговорення і розглянути питання на наступному засіданні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі