Влада

На наступному засіданні виконкому директор КП «Зеленбуд» розкаже, як прибираються сквери у Житомирі та скільки коштів на це йде

15 March 2016, 14:48

У Житомирі 15 березня о 10.00 відбулося засідання виконавчого комітету. Замість міського голови Сергія Сухомлина на сьогоднішньому засідання головував перший заступник Олексій Ясюнецький.

Під час затвердження фінансового плану КП «Зеленбуд» секретар міської ради Наталія Чиж поцікавилася у директора підприємства  Валерія Дев'ятка, скільки коштів виділяється на обрізання омели та прибирання скверів.

«Кошти виділяються на обрізання омели тільки третій рік. Для боротьби з омелою я пропонував програму, окрему програму і виділити кошти. Півмільйона «Зеленбуду»,  на омелу не вистачає. На прибирання скверів виділено 6 млн. На цей рік заплановано прибрати 82 сквери з 108 скверів, які ми обслуговуємо», – сказав Валерій Дев'ятко.

Також секретаря міської ради обурило й те, що у житомирських скверах стоять старі, зламані дерева та розбиті тротуари.

«У нас не сквери, а жах: викривлені дерева, розбиті тротуари. Розкажіть нам будь ласка, на що у вас іде 6 мільйонів, покажіть фото скверів, напишіть години прибирання, що саме зроблено», – сказала Наталія Чиж.

Після майже 30-хвилинної суперечки, члени виконкому вирішили сформувати доручення «Зеленбуду», аби на наступний виконком надати фото та чіткий фінансовий звіт, розрахунок собівартості прибирання за квадратний метр та інформацію, що саме прибирається і де, та які інші роботи проводяться підприємством на території міста.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році КП «Зеленбуд» планувало посадити 1100 дерев.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі