Події

У Житомирській області судитимуть чоловіка, який дома облаштував «горілчаний завод»

16 March 2016, 09:30

Співробітниками податкової міліції Житомирської області закінчено досудове розслідування та направлено до Богунського районного суду з обвинувальним актом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України відносно мешканця одного з районних центрів Житомирської області, який організував виробництво та збут фальсифікованих алкогольних напоїв.

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

«Функціонував підпільний цех в приватному помешканні, яке належало фігуранту кримінального провадження. Виробництво фальсифікату, згідно оперативних даних, проводилось з травня 2015 року. «Продукт» вироблявся шляхом змішування спирту з звичайною водою в умовах повної антисанітарії. Природно, що жодних дозвільних документів та ліцензій у «бутлегерів» бути не могло», – йдеться у повідомленні.

Під час обшуку в підсобних приміщеннях будинку виявлено та вилучено сорок чотири 10-ти літрові полімерні тетра-пакети з водно-спиртовою сумішшю, з маркуванням «Пшенична», сто сімнадцять  3-х літрових тетра-пакетів з водно-спиртовою сумішшю, без будь-якого маркування та марок акцизного податку, двісті двадцять п’ять 10-ти літрових полімерних тетра-пакети з водно-спиртовою сумішшю, без будь-якого маркування та марок акцизного податку.

Протягом 2015 року співробітниками податкової міліції Житомирської з незаконного обігу вилучено фальсифікованих алкогольних напоїв на загальну суму близько 7 млн. грн. За два місяці 2016 року ця цифра становить більше 300 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, у райцентрі Житомирської області двоє чоловіків облаштували в своєму будинку «горілчаний завод». Інгредієнти для виготовлення в підпільному цеху по виробництву фальсифікованих горілчаних виробів, двоє безробітних жителів смт Черняхів Житомирської області, замовляли в інтернеті та отримували через одну із логістичних фірм.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі