Влада

Житомирська облрада хоче до кінця року призупинити виплату премій та нагород керівникам комунальних установ

17 March 2016, 17:29

 У Житомирській обласній раді хочуть призупинити виплату премій та нагород керівникам комунальних установ.

Проект рішення сесії «Про тимчасове зупинення виплати премій та винагород керівникам комунальних установ, закладів, підприємств Житомирської обласної ради» розмішений на сайті облради.

«Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 року №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», з метою економного та раціонального використання коштів, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від, обласна рада вирішила: Рекомендувати комунальним установам, закладам Житомирської обласної ради тимчасово, до 31 грудня 2016 року, зупинити виплату премій та винагород керівникам установ, закладів. Комунальним підприємствам тимчасово, до 31 грудня 2016 року, зупинити виплату премій та винагород керівникам підприємств», – йдеться у проекту рішення.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська облрада затвердила «бюджет проїдання» на 2016 рік, а Лабунська пообіцяла скоротити комунальні підприємства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі