Місто

У Житомирі власник самотужки демонтував два хлібних кіоски, які були встановлені незаконно

18 March 2016, 13:29

Після проведення роз`яснювальних робіт працівниками КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» та надання відповідного припису власнику тимчасових споруд з вимогою демонтувати їх, було виконано вимоги Інспекції.

Про це повідомляє інспекція з благоустрою.

«Власник сам демонтував два кіоска з написом «Хліб Житомира» на проспекті Миру, 45 та по вулиці Шевченко, 35, задля дотримання вимог рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про демонтаж тимчасових споруд». В Інспекції вдячні за розуміння, оскільки власник кіосків погодився з тим, що вулиці місто не можна заставляти незаконними тимчасовими спорудами і це не робить Житомиру гарну репутацію», – йдеться у повідомленні.

Також, декількома днями раніше, ТОВ «Бердичівський хлібзавод» виконало рішення міського виконавчого комітету щодо архітипу та привело до належного стану свої тимчасові споруди для здійснення підприємницької діяльності.

Фото до та після інспекції з благоустрою

Як повідомляв Житомир.info, вночі, 15 березня, працівниками КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» було демонтовано дві самовільно встановлені тимчасові споруди одного власника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі