Місто

Працівники інспекції з благоустрою Житомира ходили в стриптиз-клуб з приписом

18 March 2016, 15:11

Працівникам КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради стало відомо, що власники нічного-стриптиз клуб «Рафінад», що на вулиці Київська, 102 порушили благоустрій міста.

Про це Житомир.info повідомили в інспекції благоустрою.

«Власниця клубу Віра Рудик самовільно розпочала роботи по встановленню основи під літній майданчик на прилеглій території поряд з орендованим приміщенням. При цьому, не маючи на це відповідних дозвільних документів», – йдеться у повідомленні.

Працівники інспекції два дні поспіль ходили до місця будівництва, щоб надати власниці розважального закладу припис щодо недодержання вимог законодавства у сфері благоустрою міста та порушення Правил благоустрою, та ці походи не увінчались успіхом.

На третій день інспектори все ж надали припис прорабу, який був на місці робіт та представнику нічного клубу. Після його вручення роботи по встановленню основи під літній майданчик були призупиненні, власницю нічного клубу Віру Рудик викликано в інспекцію для з`ясування обставин.

Як повідомляв Житомир.info, після проведення роз`яснювальних робіт працівниками КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» та надання відповідного припису власнику тимчасових споруд підприємець демонтував 2 хлібні кіоски.

Фото КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі