Події

У одному із закладів відпочинку Житомирського району сталася стрілянина, поранено чоловіка

19 March 2016, 15:25

19 березня в комплексі відпочинку «Дубки», який знаходиться в Житомирському районі поблизу с. Оліївка, сталася стрілянина. Чоловік отримав поранення в груди.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«У кафе «Дубки» біля Житомира, на об’їзній,  вночі була стрілянина. Чоловік отримав вогнепальне поранення в груди», – розповів читач.

В ГУ Нацполіції в Житомирській області інформацію частково підтвердили.

«19 березня близько 06 години ранку до чергової частини Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про застосування травматичної зброї в одному із закладів відпочинку Житомирського району. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що близько 06 години ранку між двома чоловіками, які відпочивали в закладі, під час вживання спиртних напоїв виник конфлікт, який в подальшому переріс в бійку. Один із чоловіків, 32-річний житель Житомира, декілька разів вистрелив з травматичної зброї в бік свого опонента, 45-річного жителя Житомирського району. Останній отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Чоловік, який стріляв з місця події зник, нині тривають заходи, щодо встановлення його особи. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань», – розповіла заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіції в Житомирській області Ольга Номерчук.

Як повідомляв Житомир.info, поліцейський автомобіль, який потрапив в ДТП, їхав на повідомлення про стрілянину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі