Події

В аварії у Житомирській області загинули троє молодих людей, ще двоє в лікарні

20 March 2016, 11:35

19 березня  увечері на автодорозі Житомир-Червоноармійськ, поблизу с. Ягодинки, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «Dаеwoo Lanos»  та «Газель». У результаті на місці пригоди загинуло троє осіб. Одного з водіїв доставлено до реанімаційного відділення лікарні. Ще один чоловік госпіталізований до хірургічного відділення.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько 20:25 у Червоноармійському районі на заокругленій ділянці дороги 24-річний водій автомобіля «Dаеwoo Lanos», рухаючись у напрямку міста Житомира, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Газель», що рухався під керуванням 42-річного жителя  Житомирського району в зустрічному напрямку.

Унаслідок ДТП пасажири автомобіля «Dаеwoo Lanos», 28-ми та 23-річні жителі смт. Червоноармійська, та сам водій загинули на місці пригоди. Водій вантажівки «Газель» і його пасажир, 21-річний житель райцентру, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні», – йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У ході досудового розслідування встановлюються усі обставини та причини ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, 11 лютого у Житомирській області на трасі Київ-Ковель зіштовхнулись Audi та «Газель»: троє людей загинули.
 
 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі