Місто

Студенти житомирського університету влаштують ярмарок на підтримку бійців АТО «Передай тепло герою»

21 March 2016, 12:09

Житомирського політехнічного університету планують провести ярмарок «Передай тепло герою».

Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

«Підтримай свою армію сьогодні, аби завтра не годувати чужу», – з таким закликом звертається студентка факультету економіки і менеджменту Житомирського державного технологічного університету Віталія Нетребін, анонсуючи чергову акцію на підтримку українських вояків.

«Незабаром весна і хочеться свою любов й тепло передати нашим захисникам, які попри різні погодні умови вже два роки обороняють мир і спокій країни. Поспілкувавшись зі студентами свого факультету, вирішили, що 5-7 квітня проведемо в ЖДТУ ярмарок «Передай тепло герою», в рамках якого продаватимемо різну смакоту, а виручені від цього кошти передамо на потреби бійців у Житомирський госпіталь чи в зону АТО. Солодощі і випічку студенти ФЕМу підготують самі, а інші факультети можуть або теж долучитися, або прийти і придбати собі щось. Кожному покупцю обіцяємо сувеніри за участь в акції», – каже Віталія.

Також дівчина додає, що на ярмарку окремо представлятимуть історії і світлини військовослужбовців. Бажаючі зможуть залишити для героїв свої листи, а також подарунки – засоби гігієни, одяг тощо.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2015 року студенти житомирського державного технологічного університету організували флешмоб зі збору допомоги військовому госпіталю.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі