Місто

У Житомирі демонтували холодильні камери, які заважали пішоходам

23 March 2016, 17:05

Після численних попереджень та наданого припису щодо демонтажу самовільно встановлених холодильних камер 23 березня працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» приїхали демонтувати холодильники, які були наставлені біля кіоску за адресою: вулиця 1 Травня, 64.

Про це Житомир.info повідомили в інспекції благоустрою.

«Після того, як приїхав маніпулятор для демонтажу холодильників, на місці з`явилась власниця кіоску, яка одразу ж викликала торгових представників. Усі стверджували, що холодильники залишаться на місці, але побачивши, що працівники інспекції все одно налаштовані на демонтаж, вирішили прибрати холодильні камери самостійно. Торгові представники самі демонтували холодильники, де розміщувалась їх продукція», – йдеться у повідомленні.

Також на днях власником кіоску, що на вулиці Київській, 91, було демонтовано холодильники. Підприємець поставив холодильники прямо на пішохідній зоні, повністю перекривши її. Житомиряни скаржились на те, що в них немає змоги нормально пройти і вони змушені виходити на дорогу, де їздять автомобілі.

«Неодноразово до нас надходили скарги та звернення людей щодо цих холодильників. Люди просили прибрати їх з тротуару, оскільки вони заважали нормально пересуватися», – сказав начальник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський.

Працівники інспекції повідомили про демонтаж техніки і власник самотужки демонтував холодильники, що перекривали тротуар.

Як повідомляв Житомир.info, минулого тижня працівники інспекції з благоустрою Житомира ходили в стриптиз-клуб з приписом.

Фото КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі