Влада

Начальник патрульної поліції Житомира розповів про службові автомобілі та житло нових копів

24 March 2016, 10:58

Із 229 нових патрульних поліцейських – 70 % житомиряни та жителі області, є представники Київської та Донецької областей. Поки немісцеві поліцейські живуть в гуртожитку або ж їздять на роботу «своїм ходом». Патрулюють місто на автомобілях колишніх працівників ДАІ і з великим бажанням виходять на роботу.

Про це Житомир.info розповів начальник управління патрульної поліції Житомира Ігор Гусак.

«Основна частина людей - це з Житомира та Житомирської області, десь 70%. Є з Київської області, з Донецької області. Я ще особисто з усім особовим складом не знайомий. До цього вони жили в гуртожитку на базі навчального центру, на даний час їм гуртожиток, мабуть, проплачений до кінця місяця. Я так бачу, в основному їздять на машинах, вони там збираються по 4 - по 5 людей і їздять на роботу. Коли ми в Києві працювали, то практично те ж саме: є люди, які з Житомира їздили до нас в Київ на роботу.  Нікому не передбачено службове житло, навіть мені. Я тут винаймаю квартиру, сім’я в Києві, поки буду жити на два міста», – зазначив Ігор Гусак.

По місту поліцейські їздять на автомобілях, які були в колишніх співробітників ДАІ, і готуються патрулювати трасу Київ-Чоп.

«Нам дали ненові автомобілі, це ті автомобілі, які раніше були в колишніх співробітників ДАІ, звідки їх збирали, я не знаю.  Поки поліція патрулює лише місто Житомир. Скоріш за все, в районах будуть групи швидкого реагування, такі як-от в Білій Церкві відкрили. А ми, скоріш за все, ще в найближчій перспективі будемо обслуговувати трасу Київ-Чоп», – сказав начальник управління.

Нагадаємо, 22 березня нові житомирські поліцейські присягнули на вірність народу України і вже ввечері вийшли на патрулювання вулиць. У першу добу роботи нової патрульної поліції сталася дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейського автомобіля Toyota Prius.

Як повідомляв Житомир.info, керувати новою патрульною поліцією Житомира призначили лейтенанта Ігоря Гусака.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі