Місто

ТДВ «ЖЛ» звернулося до поліції, бо їх фірмові магазини незаконно перереєстрували на іншу фірму

25 March 2016, 09:00

Доки суди розглядають справу стосовно рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики, керівництво ТДВ «ЖЛ» виявило, що рейдери незаконно перереєстрували на себе ще й мережу фірмових магазинів підприємства. Сталося це 25 лютого о 9-й вечора.

«Було здійснено незаконну перереєстрацію десяти магазинів по всій Житомирській області. Буквально за годину. Нами було зроблено запит до нотаріуса Дніпропетровської області, яка зробила цю перереєстрацію. Вона нам надала відповідь про те, що жодних дій вона не вчиняла», - розповідає юрист ТДВ «ЖЛ» Святослав Соломонюк.

Колектив ТДВ «ЖЛ» звернувся із заявами до правоохоронців, мера та голови Житомирської облдержадміністрації. Більшість магазинів мережі наразі не працюють.

Колектив ТДВ «ЖЛ» побоюється, що рейдери спробують силою захопити приміщення, які незаконно перереєстрували.

«Полиці всі повністю порожні, кондитерських виробів немає, магазин не працює. За нашою оперативною інформацією, з дня на день дане приміщення буде захоплене, буде залучено Національну поліцію і будуть вказувати на дії нотаріуса Дніпропетровської області, які вона вчинила незаконно. На підставі цих дій будуть пробувати захопити наше приміщення», - каже Святослав Соломонюк.

Юрист підозрює: магазини спробують захопити за старою схемою, уклавши договір із державною службою охорони. Втім, поговорити із керівником служби у нього не вдається. Охорона навіть не відчинила двері установи. Біля приміщення стоїть автомобіль керівника, але працівник ДСО, який виходить до юриста, переконує – начальник на виїзді.

«Ми хотіли на даний час дізнатися у керівника служби, чи будуть вчинені ним такі ж самі дії, чи, можливо, у них вже є договір, укладений із ЗАТ «Житомирські ласощі» на охорону наших фірмових магазинів, які незаконно були перереєстровані. Відповідей немає. Як ми бачимо, машина його є, тобто, він знаходиться зараз на робочому місці, але нас туди не пустили і не пустять», - каже Святослав Соломонюк.

Працівники ТВ «ЖЛ» сподіваються, що влада і правоохоронці втрутяться у конфлікт, і обіцяють й надалі відстоювати своє майно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі