Влада

Мер Житомира за бюджетні кошти хоче купити 5 позолочених іменних годинників по 1150 грн кожен

25 March 2016, 12:38

Виконавчий комітет Житомирської міської ради в особі міського голови Сергія Сухомлина збирається придбати на онлайн-аукціоні 5 іменних наручних годинників в позолоченому корпусі з вигравіюваним гербом та написом «Від міського голови м. Житомира».  

Оголошення про закупівлю 21 березня 2016 року розміщене на електронному сайті закупівель Держакупівлі.онлайн.

Максимальна сума, за яку хочуть придбати годинники, становить 5750.00 грн з ПДВ, тобто, по 1150 грн за штуку.

У технічних характеристиках йдеться, що предмет закупівлі – «годинник чоловічий із гравіювання на циферблаті (герб м. Житомира) і на задній кришці годинника («Від міського голови м. Житомира» по колу кришки) в оксамитовій коробці». Механізм – кварцовий, матеріал корпусу - латунь з позолотою, скло – мінеральне, матеріал ремінця – шкіра шириною не менше 20 мм. На годинник має бути гарантія 1 рік, виготовлення та доставка протягом не більше 14 робочих днів після оформлення замовлення.

Обговорення лоту закінчується 28 березня 2016 року, прийом пропозицій триває до 30 березня. Уповноваженою контактною особою вказаний міський голова Сергій Сухомлин, контактний телефон - 48-11-82.  

Як повідомляв Житомир.info, 18 лютого 2016 року мер Житомира Сергій Сухомлин підписав розпорядження про вручення іменних годинників трьом житомирянам. 25 березня заступник мера Житомира з гуманітарних питань Матвій Хренов повідомив, що в Житомирі бракує пропозицій на закупівлю товарів в електронній системі державних закупівель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі