Влада

Лабунська розпорядилася не порушувати у Житомирській облраді закон про доступ до публічної інформації

25 March 2016, 14:23

Голова Житомирської облради офіційно вимагає не порушувати закон про доступ до публічної інформації та Регламент роботи обласної ради VII скликання.

Відповідне розпорядження Анжеліка Лабунська підписала 21 березня 2016 року.

«Керуючись ст. 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про доступ до публічної інформації», Регламентом роботи обласної ради VII скликання, з метою належної підготовки до сесій обласної ради та неухильного дотримання вимог законодавства про інформацію визначити, що до порядку денного сесій обласної ради включаються питання, які внесені в порядку та у строки, передбачені Законом України «Про доступ до публічної інформації» та Регламентом роботи обласної ради і опубліковані на офіційному веб-сайті Житомирської обласної ради за 20 робочих днів до відкриття сесії обласної ради», - йдеться у документі, який опублікований на сайті облради.

Розпорядження має бути доведене до відома голови облдержадміністрації, директорів департаментів та начальників управлінь обласної державної адміністрації, працівників виконавчого апарату обласної ради та інших суб’єктів подання, відповідно до Регламенту роботи обласної ради.

Нагадаємо, чергова сесія облради запланована на 31 березня, тобто питання, які були оприлюднені пізніше 4 березня не повинні включатися до порядку денного. З 4 по 25 березня (на 14.00) на сайті обласної ради опубліковані 20 проектів рішень сесії, до 4 березня були опубліковані 47 проектів рішень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі