Суспільство

У райцентрі Житомирської області вшанували пам'ять 10 загиблих в АТО та презентували про них документальний фільм

28 March 2016, 10:51

26 березня у Баранівському міському будинку культури ім. А. Пашкевича відбулася зустріч з родинами бійців району, які загинули під час проведення антитерористичної операції на cході країни.

Про це повідомляють на  сайті Житомирської облдержадміністрації.

«10 родин загиблих Героїв разом з представниками влади, громадськості, військовими 30-ї окремої механізованої бригади та небайдужими жителями Баранівського району разом згадали та вшанували пам’ять бійців. Під час зустрічі презентували документальний фільм про тих сміливців району, які загинули в зоні проведення АТО. Ніхто з присутніх не залишився осторонь глибоких переживань після його перегляду. Особливою подією стало вручення ордену «За мужність» ІІІ ступеня Марині Коростинській – вдові загиблого Олександра Коростинського», – йдеться в повідомленні.

Ініціатором заходу виступила волонтер при Міністерстві оборони України Ірина Баданова. Організайну підтримку забезпечили райдержадміністрація, районна та міська ради, військовий комісаріат Баранівського району, Центр допомоги учасникам АТО при Житомирській облдержадміністрації.

 «Ваша втрата – це біль всієї Житомирщини, всієї України. Вона може стихнути, приглушитись, але, на жаль, не пройде ніколи. Ваші сини, брати, чоловіки, батьки віддали найцінніше – життя. І ми завжди будемо пам’ятати їхню жертву. І якщо ми можемо, хоч трішки полегшити ваше життя, допомогти його налагодити – звертайтесь. Якщо вам треба порада чи консультація – звертайтесь. Двері Центру відкриті для всіх, хто потребує допомоги та відповідей», – зазначила координатор Центру допомоги учасникам АТО Юлія Толмачова.

Також члени родин загиблих учасників АТО отримали квіти та подарунки від керівництва Баранівського району.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області на зустріч із родинами військових приїдуть волонтери, які допомагали шукати зниклих бійців.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі