Події

34-річний житомирянин вдома виготовляв наркотики та обмінював на крадені речі

28 March 2016, 15:45

Під час санкціонованого обшуку 26 березня правоохоронці вилучили з квартири 34-річного жителя обласного центру марихуану та амфетамін, специфічний посуд та інші приладдя, необхідні для виготовлення цього психотропного засобу. Також у помешканні був порох та викрадені речі.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Як з’ясувалось, чоловік зберігав у квартирі порошкоподібну масу рожевого кольору, яка, за попередніми даними, є небезпечною психотропною речовиною амфетаміном. Також правоохоронці знайшли у квартирі спеціальний посуд, шприци, ваги та інші пристосування, які можна використовувати для приготування цього синтетичного психотропного засобу, його зважування та фасування. В одній з кімнат була і розфасована у паперові згортки рослинна маса, ймовірно - марихуана. А у двох металевих банках - сипка речовина, схожу на порох. Увагу поліцейських привернула побутова техніка, зокрема – мікрохвильова піч та сушарка для рук. За наявними даними, саме ці речі були нещодавно викрадені з місцевих закладів харчування. Відтак правоохоронці припускають, що техніку господареві квартири могли принести наркозалежні, аби розрахуватись за його «товар», – йдеться в повідомленні.

Нині триває з’ясування усіх обставин у рамках раніше розпочатого кримінального провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Усе вилучене направлено на експертне дослідження.

Окрім незаконних оборудок з наркотичними засобами, чоловік може понести кримінальну відповідальність за незаконне зберігання вибухових речовин.

Як повідомляв Житомир.info, у Новограді-Волинському 32-річний чоловік примушував підлітків поширювати наркотики.

Фото з сайту  ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі