Місто

На бульварі Польському у Житомирі власник самотужки демонтував незаконно встановлений намет

28 March 2016, 17:54

У Житомирі на бульварі Польському, 15, з’явився незаконно встановлений намет з написом «Чернігівське».

Про це 22 березня на своїй сторінці в мережі Facebook написала волонтерка Марія Уланова.

«Бульвар Польський 15 до сезону готовий! До цього на цьому місці розпивали спиртні напої сидячи на лавці, а тепер будуть «культурно» відпочивати в червоному наметі...як пощастило мешканцям цього будинку!», – написала Марія.

 

Бульвар Польський 15 до сезону готовий!До цього на цьому місці розпивали спиртні напої сидячи на лавці, а тепер будуть ,,культурно,, відпочивати в червоному наметі...як пощастило мешканцям цього будинку!

Опубліковано Марією Улановою 22 березень 2016 р.

Менш ніж за тиждень власник, отримавши відповідний припис, самотужки прибрав намет.

«На бульварі Польському, 15 було самовільно розміщено намет з написом «Чернігівське» фізичною особою-підприємцем поруч з його тимчасовою спорудою (кіоском).  Після проведення роз’яснювальних робіт та надання припису власнику незаконного об`єкта з вимогою самостійно демонтувати споруду з написом «Чернігівське» до 28.03.2016, власник виконав вимоги працівників Інспекції та демонтував самовільно розміщену споруду», – зазначили в Інспекції з благоустрою.

Як повідомляв Житомир.info, цього тижня у Житомирі Інспекція з благоустрою збирається демонтувати МАФи біля Торгового центру, на черзі – «Чако» на бульварі.

Фото КП «Інспекція з благоустрою»

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі