Події

З потеплінням у Житомирській області рятувальники фіксують збільшення випадків загорання сухої трави

30 March 2016, 09:19

28 березня о 14:11 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої трави в м. Овруч. Вогонь помітили місцеві мешканці, які намагалися самостійно приборкати вогняну стихію, але всі їхні спроби виявились марними.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«Рятувальники, у складі 3 чоловік на пожежній автоцистерні, о 14:41 пожежу ліквідували. Вогонь встиг знищити лише 0,18 га сухостою. Цього ж дня о 15:50 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення від жительки с. Ярешки Андрушівського району про загорання очерету на землях запасу Броківської сільської ради. За вказаною адресою негайно було направлено відділення чергового караулу 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини, завдяки яким о 17:40 пожежу було ліквідовано. Загальна площа загоряння становила 0,6 га», – йдеться у повідомленні

Не виключено, що займання могло статися через необережне поводження з вогнем. Однак остаточна причина наразі встановлюється.

Нагадаємо, у неділю, 27 березня, рятувальники виїжджали на гасіння сухої трави в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 2016 році в Житомирській області, незважаючи на прогнози дощів та мокрого снігу, суха трава почала горіти щев першій декаді березня.

Фото з сайту ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі