Місто

У Житомирі на Замковій горі почали робити оглядовий майданчик

30 March 2016, 16:30

У Житомирі в рамках місячника з благоустрою, який розпочався 29 березня, на Замковій горі почали облаштовувати оглядовий майданчик.

30 березня працівники комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради заасфальтували майданчик, і невдовзі по його периметру почали влаштуватися молоді люди.

Також цього дня дорожники латають асфальт на майдані Соборному.

За повідомленням прес-служби Житомирської міської ради, з учорашнього дня розпочали роботи з прибирання і благоустрою комунальні підприємства.

КП «УАШ» прибирає шляховий змет, ремонтує дорогу на вул. Кафедральній та Рильського, працівники КП «Експлуатація штучних споруд» пофарбували бордюри по вул. Київській, прибрали шляховий змет та відремонтували шви на мосту по просп. Миру. КП «Міськсвітло» відремонтувало ліхтарі на підвісному мосту, замінило лампи в світильниках на 5 вулицях та змонтувало ліхтарі по вул. Князів Острозьких.  

Працівники КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» прибрали навколо Російсько-Вільського (цивільного та військового) кладовищ, а також Смолянського, Польського (вул. Короленка), Старообрядового (вул. Клосовського), Чеського та Корбутівського кладовища, а також цвинтаря на Суриній горі.

Як повідомляв Житомир.info, житомирянам ще в 2013 році обіцяли оглядовий майданчик, ротонду і підземне кафе на Замковій горі. У цьому році житомирський губернатор розпорядився до Пасхи провести загальнообласний день благоустрою.

Фото Андрія Дідківського 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі